O nama

Mi smo strateški orijentisana marketing agencija iz Srbije koja nudi marketing planiranje, brend menadžment, integralne marketing komunikacije i dizajn.

Ukratko o nama

Od 1997. godine gradimo uspeh zajedno sa našim klijentima. O sebi pričamo kao o kolektivu, timu, ljudima različitih profila vođenih idejama, marketing strukom i zajedničkim ciljevima. Originalne ideje i kvalitetna rešenja od nas možete očekivati po razumnim cenama. Osnova našeg posla leži u neopipljivim stvarima, kao što su snovi, želje i ideje, a rezultati našeg rada su merljive stvari, kao što su procenti povećanja prodaje, broja korisnika, rast i razvoj preduzeća. Naš zadatak je da san naših klijenata o uspehu pretočimo u ostvarljive marketing ciljeve. Ovaj zadatak pun je izazova, ali upravo to je lepota posla kojim se bavimo. I zato ga volimo!

Najbolje nas opisuju vrednosti koje posedujemo, negujemo i cenimo kod drugih, a to su:

Partnerski odnos

Poštenim i iskrenim pristupom gradimo partnerski odnos sa klijentima i saradnicima. Naše klijente ne doživljavamo samo kao kupce, a saradnike samo kao izvršioce. Oni su naši poslovni partneri sa kojima razvijamo dugoročnu saradnju i uzajamno poverenje.

Timski rad

Da bi naš tim uvek bio pobednički, podstičemo, cenimo i podržavamo ličnu inicijativu svakog pojedinca. Upravo zahvaljujući ovakvoj projektno-orijentisanoj organizaciji, svakodnevno uspevamo adekvatno da odgovorimo i složenim poslovnim izazovima.

Stručnost

Teoretsko znanje stekli smo obrazovanjem, a bogato praktično iskustvo i poslovne veštine stičemo godinama radeći posao koji volimo. Ponosni smo na svoju stručnost kojom klijentima pružamo odgovarajuća marketing rešenja.

Inovativnost

Svet se menja. Savremeno okruženje zahteva brzo prilagođavanje novim uslovima poslovanja. Da bismo bili u koraku sa vremenom, stalno se usavršavamo i primenjujemo dostignuća različitih nauka u rešavanju poslovnih zadataka.

Ideje

Često zalazimo u svet mašte. U njemu tražimo inspiraciju i pokretačku snagu za ideje. Ne postoje granice za misao, ali prava je umetnost pretočiti ove misli u ostvarljive ciljeve.

Kreativnost

Ne postoje jednostavna, gotova rešenja za poslovne probleme. Svaki projekat je individualan, i svaki zadatak za nas je novi izazov koji zahteva specifičan i originalan pristup.

0
+
Zadovoljnih klijenata
0
+
Realizovanih projekata
0
+
Zemalja Evrope
0
+
Godina iskustva

Grupacije marketinških agencija Privredne komore Srbije

Od februara 2009. godine članovi smo Grupacije marketinških agencija Privredne komore Srbije (PKS-GMA). Trudimo se da aktivnim učešćem u radu ovog udruženja doprinosimo podizanju standarda i kvaliteta marketing usluga kroz saradnju i razmenu iskustava sa drugim članicama udruženja.

Nagrade

International Awards

Favourite Website Awards
Favourite Website Awards
Fcukstar Awards
Fcukstar Awards
Internet Tiny Awards
Internet Tiny Awards
American Design Awards
American Design Awards