Marketing događaja

Zapažena organizacija!

Ako ste ikada organizovali neku žurku, onda znate koliko ima posla da bi sve bilo na svom mestu. A kao po pravilu, uvek se potkrade neki propust koji ne može proći neprimećen! Onda možete pretpostaviti koliko je složena organizacija jednog poslovnog ili javnog događaja. Za nas, to je samo još jedan poziv za dokazivanje.

Prepustite nam osmišljavanje vašeg događaja, a mi ćemo učiniti sve da ostvari svoj cilj i ostane zapamćen.

Skrenite pažnju
Želite posebno da skrenete pažnju na svoj proizvod, uslugu ili celo preduzeće? Onda je za vas pravo rešenje spektakularan, dobro osmišljen marketing događaj. Ciljeve koje ovakvim događajem možete ostvariti su:
lansiranje novog prizvoda (usluge), povećanje poznatosti i imidža (proizvoda, usluge, preduzeća), pobuđivanje naklonosti, motivacija zaposlenih, prevazilaženje zakonskih ograničenja, briga o društvenoj zajednici.

Lansiranje novog 
Vrlo efektivan način za lansiranje vašeg novog proizvoda je da osmislimo i organizujemo poseban događaj..Značajni sajmovi, konfencije, izložbe, saloni, kongresi prava su prilika da se prikažete u najboljem svetlu. Zašto vaš događaj ne bismo obogatili audio-vizuelnim efektima, nastupom poznate muzičke grupe, promoterima, glumcima ili vatrometom? Takav događaj sigurno će izazvati “vau” efekat i neće proći nezapaženo! Videli ste kako Tuborg organizovanjem žurki podseća na svoje proizvode. Specijalno “skrojenim” marketing događajem, možemo postići da i vaši proizvodi povremeno iznenađuju i podsećaju kupce.

Siguran put
Upečatljiv spektakl siguran je put za jačanje vašeg imidža i dobar način za pridobijanje naklonosti kupaca, zaposlenih, medija i cele zajednice.
Marketing događaja možemo usmeriti i na vaše zaposlene. Putem godišnjice preduzeća, božićne proslave ili neke druge prilike, podići ćete moral zaposlenih i njihovu motivaciju.Svaka država na svetu nameće zakonska ograničenja za oglašavanje određenih proizvoda ili usluga (npr. za cigarete, lekove, alkoholna pića). Ako zbog zakona ne možete direktno da se oglašavate, marketingom događaja možemo vam pomoći da se na legalan način posredno oglašavate.

Važno
Ne smemo zaboraviti da smo svi mi deo šireg okruženja. Zato se u 21. veku od preduzeća očekuje društveno-odgovorno ponašanje. Ne sme da vam bude svejedno šta okolina misli o vama, vašem preduzeću ili vaÅ¡im proizvodima (uslugama)! Marketingom događaja omogućavamo vam da na suptilan način pokažete kako brinete o široj društvenoj zajednici. Dugoročno posmatrano, jedino tako možete očekivati moralno prihvatanje od strane okruženja.
Efektan marketing događaj uvek može da bude dobar povod za vašu kampanju odnosa s javnošću.


Recite ZDRAVO.